Prestatgeria de llibres color alfa

 

 

 

Els llibres assenyalats amb (*) es troben a la prestatgeria real de la mama.

La resta d’exemplars els trobareu a la xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona o a  bones llibreries.


 

*ADURIZ, Andoni Luis/ EL GOURMET EXTRATERRESTRE/ Editorial Planeta/ Barcelona, 2001

 

ARESPACOCHAGA, Marina/ DULCES DE LAS ABUELAS/ Clan Editorial/ Madrid, 2003

 

*ARGUIÑANO, Karlos / 1069 RECETAS/ Asegarce, S. A. i Edit. Debate, S.A./ Madrid 1996

 

*ARNADI/ LA COCINA SANA/ Edit. Sirocco, S. A./ Barcelona 1986

 

ARSUAGA, Juan Luís/ LOS ABORÍGENES/ Editorial RBA/ Barcelona, 2002

 

*AUTORS DE 9 BARRIS/ FESTIVAL DE SOPES/ Milfulls-Viena edicions/ Barcelona, 2008

 

AUTORS diversos/ LA CUINA DE NADAL/ Edicions 62/ Barcelona 2008

 

BALIU, Glòria/ ÀPATS INFORMALS (Fondues, creps, bufets freds…)/ Edicions Proa S. A./ Barcelona, 1996

 

BAJRAJ, Graciela/ RECETAS PARA BEBÉS Y NIÑOS/ Alba editorial, 2003

 

BARUSI, Ángela y otros autores/ EL COLOR DE LA ALIMENTACIÓN MEDITERRÁNEA/ Editorial Icaria/ Barcelona, 1998

 

BECKETT, Fiona y otras autoras/ QUESO: de la FONDUE al PASTEL de QUESO/ Ediciones CEAC/ Barcelona 2006

 

BERRY, Mary/ GUÍA BÁSICA DE LAS TÉCNICAS CULINARIAS/ Editorial Blume/ Barcelona 1997

 

BEYREDER, Adelheid/ PATÉS, TERRINAS Y OTRAS PASTAS PARA UNTAR/ Edit. Evergráficas S.L./ León, 2001

 

*BLASI, Josep Mª/ SOBRETAULA (Reculls d’articles sobre gastronomia publicats al diari AVUI)/ Parsifal Edicions/ Barcelona 1991

 

BLOHM, Hannelore/ TOSTADAS Y CANAPÉS de la colección COCINA FÁCIL/ Edit. Everest S. A./ León 1992

 

*BONET, Mª del Mar/ LA CUINA DE MUMARE/ ARA llibres/ Badalona, 2011

 

*BRADFORD, Montse/ ALGAS, la verdura del mar/ Editorial Océano/ Barcelona, 2008

 

*BRAUN ESPAÑOLA/ GUIA SECRETA DE LA COCINA/ Edit. Ketres Editora, S. A./ Barcelona 1983

 

*BRERA, Rosino y SANTI, Carlo/ GRAN ENCICLOPEDIA DE LA COCINA/ Edit. Ediciones Nauta (Edición especial para Círculo de Lectores)/ Barcelona 1969

 

*BROWN, Linda/ EL LIBRO DE LAS CONSERVAS/ Ediciones AKAL/ MADRID, 2011

 

*BUSCA ISUSI, José Mª/ COCINAR A PRESIÓN (258 recetas)/ Edit. Editorial Eléxpuru Hnos, S.A./ Bilbao 1976

 

*BUSQUETS, Jordi y VÁZQUEZ, Itos/ COCINANDO EN SU HORNO/ Edit. Editorial Tiempo Libre y Remedios Vázquez Fernández/ Madrid 1986

 

*CABANÉ, J. y CARNACINA, I./ ENCICLOPEDIA DE LA MUJER/ Edit. Editorial Vergara/ Barcelona 1967

 

*CAMPANILE/ 100 RECETTES FAMILIALES D’ETÉ/ Edit. Éditions Austral/ France 1994

 

*CAMPS CARDONA , Mª Dolores/ PUCHERO DE RECETAS/ Edit. Fullgraf/ Barcelona 1969

 

*CAPO, N./ MIS OBSERVACIONES CLÍNICAS SOBRE EL LIMÓN, EL AJO Y LA CEBOLLA (20ª Edició)/ No hi figura l’editorial/ Barcelona, 1969

 

CASTELL, Jaume/ EL MENJAR EN LA HISTÒRIA/ Cossetània Edicions/ Valls 2004

 

CHAMORRO, Maria Inés/ LA COCINA DE DON QUIJOTE: GASTRONOMIA DEL SIGLO DE ORO ESPAÑOL/ Editorial Herder/ Barcelona, 2005

 

*CHARMAN, Gee/ 200 PLATOS DE PESCADO Y MARISCO/ Editorial Blume/ Barcelona, 2010

 

CIDÓN, Carlos/ LEGUMBRES, LAS SEMILLAS MÁGICAS/ Editorial Everest/ León, 2005

 

COGUL, Albert/ LA CUINA DEL BACALLÀ/ Pagès Editors/ Lleida 1999

 

COLDITZ, Gabriele/ FRUTAS CONFITADAS/ Ediciones OMEGA, S.A/ Barcelona, 1994

 

*COSTA, Juan Lluc i altres/ EL PA I LA FARINA/ Biblioteca CORDILL/ No consta el lloc, 2009

 

*CREVE, Quentin/ GUÍA INTERNACIONAL DEL GOURMET/ Ediciones Folio, S.A./ Barcelona 1983

 

CRUZ, Jordi i altres/ BERGUEDÀ, La cuina comarca a comarca (de la col·lecció Guies gastronòmiques de Catalunya)/ CIRO, ediciones/ Barcelona, 2005

 

CRUZ, Juan/ TEORIA ELEMENTAL DE LA GASTRONOMIA/ Editorial Eunsa, 2002

 

CULINÀRIA Konema/ UN VIAJE CULINARIO POR FRANCIA/ Tandem Verlag GnbH/ Barcelona, 2004

 

DARÓ, J.M./ VADEMÉCUM DE LAS SALSAS/ Grupo Editorial Ceac S.A./ Barcelona, 1999

 

*De la col·lecció TODA LA COCINA/ COCINA CHINA./ Edit. Ágata/ Madrid 1995

 

*De la Colección GOURMET/ D.O. España QUESOS/ Idea y creación editorial, s. l./ 2012

 

*De la Colección GOURMET/ D.O. España JAMONES/ Idea y creación editorial, s. l./ 2012

 

*DE VEGA, Luis Antonio/ VIAJE POR LA COCINA ESPAÑOLA/ Edit. Biblioteca Básica Salvat/ Madrid 1969

 

DELLA CROCE, Julia/ LA COCINA ITALIANA CLÁSICA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

DELLAHSEN, Fabien i ROUCHE, Daniel/ COCINA MEDITERRANEA/ © 2009 de la edición española/ Tandem Verlag GmbH

 

*DI FILIPPO, G. (Traducció de Josep Estruch)/ DESCOBRIU LA PASTA/ Editorial HMB, S.A. Comercial Gallo S.A./ Barcelona 1994

 

DIAMOND, Marilyn/ LA COCINA DE LA ANTIDIETA/ Edit. Círculo de Lectores/ Barcelona 1990

 

*DOMÉNECH, Ignasi/ LA TECA/ Edit. Quintilla i Cardona, editors/ Barcelona 1960

 

DOMÉNECH, Ignasi/ LA TECA (La veritable cuina casolana de Catalunya)/ Cossetània Edicions, Col.lecció El cullerot/ Valls, 2005

 

*DOMÉNECH, Ignasi/ LA NUEVA COCINA ELEGANTE ESPAÑOLA/ Edit. Quintilla y Cardona, editores/ Barcelona 1959

 

DOMÈNECH, Joan de Déu/ XOCOLATA CADA DIA/ Edicions de La Magrana S. A./ Barcelona 2004

 

*EDICIONES PRIMERA PLANA, S.A./ LA COCINA DE SIEMPRE/ Edit. Plaza y Janés Editores/ Barcelona 1994

 

*EDICIONES PRIMERA PLANA, S.A./ COMER POR UN EURO/ Ediciones Primera Plana, S.A./ Barcelona 2008

 

*ELLIOT, Rose/ LA COCINA VEGETARIANA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

ENCICLOPEDIA PLANETA DE LA GASTRONOMIA/ EL MENÚ/ Edit. F. Planeta S.A./ Madrid 1982

 

*ENCICLOPEDIA SALVAT DE LA COCINA (11 volums)/ Edit. Salvat, S.A. de Ediciones/ Pamplona, 1972

 

*EQUIPO DE ALIMENTACIÓN DE LA UNIVERSIDAD J.LIEBIG DE GIESSEN (Alemania)/ LA GRAN GUIA DE LA COMPOSICIÓN DE LOS ALIMENTOS. (integral)/ Edit. Oasis S. L./ Barcelona, 1994

 

*EQUIPO DE EDICIÓN, S.L., Barcelona/ SOPAS EXQUISITAS/ Equipo de edición S.L./ China, 1977

 

*EQUIPO DE EDICIÓN, S.L., Barcelona/ PATATAS Y VERDURAS/ Equipo de edición, S.L./ China, 1977

 

*EQUIPO DE EDICIÓN S.L./ RECETAS DELICIOSAS EN 10, 20 y 30 MINUTOS/ © Parragon/ Indonèsia, 2005

 

EQUIPO DE EXPERTOS COCINOVA/ PESCADOS Y MARISCOS/ Edit. de Vecchi/ Barcelona 2001

 

*EQUIPOS TÉCNICOS DE EDITORIAL ESCUDO DE ORO, S.A. Catalunya/ TESOROS ARTÍSTICOS Y RIQUEZA VINÍCOLA/ Edit. Escudo de Oro, S. A./ Barcelona, 1985

 

ERAUZKIN, Iker/ EL LIBRO DE SALSAS DE IKER/ Editorial Océano/ Barcelona, 2011

 

*FÀBREGA, Jaume/ MANUAL DE GASTRONOMIA/ Cossetània Edicions/ Valls, 2008

 

FRÀBREGA, Jaume/ TOTES LES SOPES/ Cossetània Edicions/ Valls 2008

 

FRÀBREGA, Jaume – FERNÁNDEZ-ARMESTO, Felipe/ GASTRONOMIA TRADICIONAL SANA (4 volums)./ Mediterrània Edicons Culturals, S.L./ Barcelona 2007

  1. Hortalisses, llegums, arrossos i pastes
  2. Peix, marisc i ous
  3. Carn i caça
  4. Fruites, rebosteria i begudes

 

FARROW, Joanna/ PECADOS DE CHOCOLATE/ Ediciones Ceac/ Barcelona, 2005

 

*FERNÁNDEZ-ARMESTO, Felipe/ HISTORIA DE LA COMIDA/ Tusquets editores/ Barcelona, 2004

 

FRADERA VILA, Juan/ TÉCNICAS CULINARIAS PARA EL PROFESIONAL/ Edita: Cooking Books/ Barcelona, 2004

 

FRANCE, Christine/ EL GRAN LIBRO DE LOS TRUCOS Y CONSEJOS PARA COCINAR/ Grupo Editorial CEAC/ Barcelona, 1977

 

FREETH, Adam W./ BARMAN PROFESIONAL/ Ediciones Paraninfo/ Madrid, 2009

 

GARCÍA, Jordi/ ESPÈCIAS, DELÍCIAS EXÓTICAS/ Intermón Oxfam Ediciones/ Barcelona, 2007

 

*GARRO, J. y KITAZAWA, Y./ CÓMO PREPARAR AUTÈNTICA COCINA JAPONESA/ Editorial Óptima/ Barcelona, 2002

 

*GIL de ANTUÑANO, Maria Jesús/ LIBRO DE COCINA/ El País Aguilar – Santillana ediciones/ Madrid, 2000

 

GÓMEZ PRADAS, Muriel/ EL MENJAR AL JAPÓ/ Editorial UOC/ Barcelona, 2006

 

GÓMEZ, Teresa/ LOS POSTRES DE SOR TERESA/ Aurea editores/ Barcelona, 2005

 

GONZÁLEZ de HEREDIA, Fernando/ RECETAS SENCILLAS DEL MUNDO/ Edit. EVEREST, S.A./ 2009

 

GORDON, Peter/ ENSALADAS, EL NUEVO PLATO PRINCIPAL/ Editorial Blume/ Barcelona, 2006

 

GORGA, Gemma i LOZANO, Antoni/ LA CUINA NATURAL/ Editorial: Ara llibres/ Badalona, 2004

 

GRACIA ARMAIZ, Mabel/ SOMOS LO QUE COMEMOS/ Editorial Ariel/ Barcelona, 2002

 

GRANDE COVIÁN, Francisco/ NUTRICIÓN Y SALUD (Mitos, peligros y errores de las dietas de adelgazamiento)./ Ediciones Temas de hoy/ Madrid, 2007

 

*GRANER, Antje/ FONDUES/ Edit. Everest S. A./ León 1997

 

*GUIRAD, Jackie/ GRATINADOS, TOSTADAS Y SOUFLÉS, de la colección LA COCINA NATURAL/ Edit. Oasis S.L./ Barcelona 1990

 

GUTIÉRREZ, Xabier, ZALAKAIN, Igor y CALDUCH, Juan/ RECETAS SENCILLAS PARA NOVATOS Y COCINILLAS/ Editorial Everest/ La Coruña, 2008

 

HARRIS, Marvin/ BUENO PARA COMER/ Alianza Editorial/ Madrid, 1990

 

*HAZAN, Giuliano/ LA PASTA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

HEISCH, Annette/ ACEITE Y VINAGRE/ Editorial Everest, S. A./ León, 1999

 

IRIBARREN, Mikel/ 1450 RECETAS DE TAPAS/ Editorial Styria/ Barcelona 2010

 

*JACKSON, Michael/ GUÍA INTERNACIONAL DEL BAR/ Ediciones Folio S.A./ Barcelona 1986

 

JOFRE ESPAÑOL, Joan/ TORRADES -365 receptes de pa torrat-/ Cossetània Edicions/ Valls, 2004

 

*KHAN, Sarah/ MI PEQUEÑO GRAN LIBRO DEL CHOCOLATE/ Usborne Publishing Ltd./ Regne Unit, 2011

 

KUPER, Jessica/ LA COCINA DE LOS ANTROPÓLOGOS/ Editorial Tusquets/ Barcelona, 2001

 

*KRÜGER, Arne y WOLTER, Annette/ COCINAR HOY/ Ediciones Destino/ Barcelona, 1973

 

*LAGORGE, Stéphan/ LOS AROMAS DEL TE/ Larousse Editorial S. L./ Barcelona 2011

 

LAMBERT ORTIZ, Elisabeht/ COCINA LATINOAMERICANA/ Editorial EDAF S.A./ Buenos Aires, 1998

 

*LE CORDON BLEU/ LA COCINA FRANCESA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

*LECTORES Y EQUIPO DE REDACCIÓN DE LA REVISTA INTEGRAL/ EL LIBRO DE LA COCINA NATURAL/ Edit. Oasis S. L./ Barcelona 1995

 

LECTORES de la revista Les quatre saisons du jardinage/ CONSERVAS NATURALES DE LAS 4 ESTACIONES/ Ediciones del Serbal/ No consta el lloc ni l’any

 

*LUJÁN, Néstor/ EL ARTE DE COMER/ Edit. Biblioteca de la Vanguardia/ Barcelona 1983

 

LUJÁN, Néstor y BETTONICA, Luigi/ TEORÍA Y ANÉCDOTA DE LA GASTRONOMÍA/ Edit. Salvat S. A. de Ediciones/ Barcelona 1974

 

LUJÁN, Néstor/ HISTORIA DE LA GASTRONOMÍA/ Ediciones Folio/ Barcelona, 1997

 

*LLADONOSA, Josep/ EL LIBRO DE LA COCINA CATALANA/ Edit. Alianza Editorial/ Madrid 1988

 

LLADONOSA, Josep/ CENT PLATS AMB FRUITA/ Pagès Editors/ Lleida, 2006

 

*LLOPART, Dolors/ EL REBOST: ADOBS, CONSERVES, CONFITURES I LICORS A CATALUNYA/ Edit. Altafulla/ Barcelona 1980

 

LLORIS, Domènec i MESEGUER, Sergi/ RECURSOS MARINS DEL MEDITERRANI/ Generalitat de Catalunya – Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca/ Barcelona, 2000

 

*MAGEFESA/ 208 RECETAS/ Bilbao, 1970

 

MANUAL DE FORMACIÓN PROFESIONAL EN PANADERÍA/ Edit. Ceopan. Distribuye Ediciones Ángeles Martínez Rodríguez S. A./ Madrid 1988

 

MARCH, Lourdes/ EL LIBRO DE LAS MERMELADAS, CONFITURAS, JALEAS Y LICORES/ Alianza editorial/ Madrid, 1999

 

MARCH, Lourdes/ MANUAL DE LOS ALIMENTOS/ Alianza Editorial/ Madrid 2000

 

MARINO, Fernando/ CÓMO HACER CONSERVAS EN CASA/ Txertoa argitaletxea/ Donostia 2011

 

MARQUÉS, Quim i Manel/ CUINA MARINERA/ Editorial Columna/ Barcelona 2010

 

MARTÍN, Fabián/ LAS MEJORES PIZZAS DEL MUNDO/ Editorial Planeta, S.A/ kBarcelona, 2007

 

MARTÍN GALILEA, María Pilar/ DOS SON MULTITUD, COCINA PARA UNO/ Editorial Espasa Calpe/ Madrid, 2001

 

MARTÍN GALILEA, María Pilar/ EL LIBRO DE LOS FRUTOS SECOS/ Alianza Editorial/ Madrid, 1998

 

MARTÍNEZ LLOPIS, Manuel/ HISTORIA DE LA GASTRONOMÍA ESPAÑOLA/ Ediciones La Val de Onsera/ Huesca, 1995

 

*MASAKI, Ko/ COCINA TRADICIONAL JAPONESA/ Editorial ÓPTIMA/ Barcelona, 1997

 

*MESTAYER DE ECHAGAE, María/ ENTREMESES, APERITIVOS Y ENSALADAS/ R & B Ediciones/ San Sebastian 1996

 

*MESTRE, Rodrigo/ EL HÁBITO DE COMER -Consejos, recetas e itinerarios-/ Edicions del Mall/ Barcelona 1985

 

MESTRE, Rodrigo, PERIS, Alfredo y MASATS, Joan/ EL LIBRO DE LAS CONSERVAS/ Ediciones Primera Plana/ Barcelona 2000

 

MIRALPEIX, Assumpta/ CUINA DE MERCAT/ Publicat per Rosa dels Vents/ Barcelona, 2005

 

MONJAS del MONASTERO de SANTA PAULA de SEVILLA/ MERMELADAS Y CONSERVAS/ Libros Cúpula – Seyla Editores/ Barcelona 2005

 

MORELL i BITRIÀ, Josep Mª/ CUINAR CARAGOLS/ Pagès editors/ Lleida, 2004

 

MORELL, Josep Mª i DELMASES, Jordi/ EL CAFÈ I LA CUINA DEL CAFÈ/ Pagès editors/ Lleida, 2004

 

MUÑOZ RAMOS, Juan/ ENCICLOPEDIA DEL GOURMET/ Edit.Planeta S.A./ Barcelona. 2000

 

NORMAN, Jill/ LA COCINA CLÁSICA CON HIERBAS AROMÁTICAS/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

*NUÑEZ, Ramón/ UN CIENTÍFICO EN LA COCINA/ Editorial Planeta/ Barcelona 2007

 

OCTOPUS PUBLISHING GROPU Ltd./ EL GRAN LIBRO DEL WOK/ RBA Libros S.A./ Barcelona, 2003

 

*ORTEGA, Simone/ 1080 RECETAS DE COCINA/ Alianza Editorial/ Madrid 1996

 

*OWEN, Sri/ LA COCINA ASIÁTICA CLÁSICA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

PALLARÉS, Joan/ CENT AMANIDES I ENTRANTS FREDS/ Pagès editors/ Lleida, 2004

 

PARELLADA, Ramon/ EL LLIBRE DE LES PICADES/ Editorial La Magrana – RBA libros/ Barcelona, 2007

 

*PICATO-STEIN, Catherine/ COCINAR CON ESPACIAS/ Susaeta Ediciones s. a./ Madrid,

 

PRÁDANOS, Jorge y GÓMEZ CARRIZO, Pedro/ EL GRAN DICCIONARIO DE COCINA -Alimentos, técnicas y recetas-/ RBA Libros S.A./ Barcelona 2003

 

PRADOS, Isma/ LA CUINA DE L’ISMA/ Editorial La Magrana/ Barcelona, 2006

 

PRIMICERI, Antonio/ CÓMO HACER LOS LICORES EN CASA/ Editorial de Vecchi/ Barcelona, 2005

 

QUADRADA, Mariona/ ARRÒS D’ABANS, ARRÒS D’ARA/ Edicions El Mèdol/ Tarragona, 1996

 

QUADRADA, Mariona/ TRUITES I MÉS TRUITES/ Edicions El Mèdol/ Tarragona, 1995

 

QUESOS Y LÁCTEOS (Cocina sana para el cuerpo y la mente) nº 14/ Edita: Primera Plana S.A./ Barcelona 2006

 

REGÀS, Georgina/ CUINA FÀCIL, 300 receptes per aprendre a cuinar/ Editorial Ara llibres, S.L./ Sta. Coloma de Gramanet 2004

 

REGÀS, Georgina/ ELS MILLORS MENÚS DE L’ÀVIA/ Editorial Ariel/ Barcelona 1985

 

RHODES, Lorna/ FONDUES/ Edit. Elfos, S. L./ Barcelona 1996

 

RITCHIE, Carson I.A./ COMIDA Y CIVILIZACIÓN/ Alianza Editorial/ Madrid, 1986

 

*RONDISSONI, J./ CULINARIA/ Antoni Bosch, editor, S. A./ Barcelona 1993

 

ROSANO, Giovanni/ PREPARARE E CUCINARE PASTE FRESHE E RIPIENE/ E. Demetra S.r.l./ Busolengo 1996

 

*ROSELLÓ, Mª José y TORREIGLESIAS, Manuel/ COMIDA SANA/ Plaza y Janés Editores S.A./ Barcelona 1998

 

ROYO, Koldo/ TAPAS/ Editorial Belacqua de Ediciones y publicaciones/ Barcelona, 2002

 

RUIZ de VERGARA, Carlos/ FUNGI, EL PLACER DE COCINAR CON SETAS/ Edita: EGN comunicación/ 2007

 

*RUSCALLEDA, Carme/ 100 PLACERES PARA COMPARTIR/ Styria de Ediciones y publicaciones/ Barcelona, 2010

 

SANS, Pere/ LA CUINA DEL VI/ Editorial Comanegra/ Barcelona 2009

 

SCHMIDT-LEUKEL, Perry/ LAS RELIGIONES Y LA COMIDA/ Editarial Ariel/ Barcelona 2002

 

*SCHRAEMLI, Harry/ HISTORIA DE LA GASTRONOMÍA/ Ediciones Destino S.L./ Barcelona 1982

 

SCHWARTZ, Oded/ CONSERVAS/ Seyla Editores S. A./ Barcelona, 2006

 

*SEGNIT, Niki/ LA ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES/ Random House Mondatori S.A./ Barcelona, 2011

 

SEGUÍ, Montserrat/ CUINAR ÉS SENZILL/ Edit. Ediciones Gea/ Barcelona 1993

 

SELECCIÓN CULINARIA/ QUICHES Y TARTALETAS/ Editorial Blume/ Barcelona 2006

 

SELECCIÓN CULINARIA/ CONSERVAS/ Editorial Blume/ Barcelona 2004

 

SEN, Miquel i VINYOLI, Joan/ LA CUINA DE LES COMARQUES CATALANES/ Editorial Empúries/ Barcelona 2001

 

SEN, Miquel i VINYOLI, Joan/ MENJAR PER QUATRE PESSETES/ Editorial Planeta/ Barcelona, 2000

 

*SEN, Miquel i VINYOLI, Joan/ LES RECEPTES DE TV3 (2 volums)/ Edi-Liber Editorial/ Barcelona 1997

 

*SERANNE, Ann i GADEN, Eileen/ EL LIBRO DE LOS SANDWICHES (rescatat d’una mort segura)/ Biblioteca de revista EL MUEBLE/ Editorial Quiris/ Barcelona, 1965

 

*SHUA, Ana Maria/ RISAS Y EMOCIONES DE LA COCINA JUDIA/ Grupo Editorial SHALOM/ Buenos Aires (no hi consta l’any)

 

*SHULMAN, Martha Rose/ BUFFET FRÍO/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

*SPIELER, Marlena/ LA PARRILLA CLÁSICA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

SUAREZ GRANDA, Juan Luis/ LAS CUCHARAS DE LA TRIBU/ Editorial Trea – 2003

 

SUSSMAN, Vic./ LA ALTERNATIVA VEGETARIANA (Los libros de Integral nª 58)/ Edit. Oasis S. L./ Barcelona 1993

 

SWEETSER, Wendy/ 500 CÓCTELES/ Editorial Blume/ Barcelona, 2007

 

TEUBNER, Christian i altres/ EL GRAN LIBRO DEL QUESO/ Editorial Everest S. A./ (no hi consta el lloc ni l’any d’edició)

 

THIS, Hervé/ LOS SECRETOS DE LOS PUCHEROS/ Editorial Acribia S.L./ Zaragoza, 2006

 

TOUSSAINT-SAMAT, Maguelonne/ HISTORIA NATURAL Y MORAL DE LOS ALIMENTOS/ Alianza Editorial/ Madrid, 1991

 

*TORMONT PUBLICATIONS/ ¿QUÉ COMEMOS?/ Olympia Ediciones/ Montreal (Canadá) 1995

 

TORNÉS, Julio/ COCINA PARA PEQUEÑAS Y GRANDES COMUNIDADES/ Edit. Bodoni/ Barcelona 1989

 

TUCCI, Alfredo/ COCINA NATURAL PARA UNA VIDA MÁS PLENA/ Edit. Everest S. A./ León 1991

 

*ULLMANN, H.F./ COCINA MEDITERRÁNEA/ Equipo de Edición, S.L./ França, 2009

 

XICOLA, Montserrat/ RECEPTES, AMICS I RECORDS/ Treballs Gràfics, S.A/ Barcelona 2010

 

*WATSON, Christine/ 500 ZUMOS Y BATIDOS/ Blume Editorial/ Barcelona, 2008

 

*VÁZQUEZ MORENO, Cristina/ PLANTAS MEDICINALES Y PLANTAS VENENOSAS/ Fapa Ediciones S. L./ Barcelona, 2007

 

*WERLE, Loukie y COX, Jill/ INGREDIENTES/ Editor: Judy Sarris/ Xina, 2011

 

*WOODWARD, Sarah/ LA COCINA MEDITERRÁNEA/ Ediciones Primera Plana S.A./ Barcelona 1999

 

WRIGHT, Jeni y TREUILLÉ, Eric/ LE CORDON BLEU GUIA COMPLETA DE LAS TÉCNICAS CULINARIAS/ Editorial Art Blume S.L./ Barcelona, 1997

 

*YTAK, Cathy/ EL ARTE DE HACER PAN/ RBA Libros/ (Sense més dades).