Preparació per al forn de truites amb fruits secs – Fotografia original de BeCeeNe


* Les entrades s’enllacen a mida que es pugen els continguts.

 

El peix i la seva catalogació. Saber reconèixer el peix. Valor nutritiu del peix. La conservació i elaboració de productes derivats. Taula dels principals peixos comestibles. Les tècniques culinàries del peix. La qualitat del peix. Les mides i maneres de preparar-los. El bacallà: un peix a part.

Les receptes de peix. Peixos bullits i fregits. Peixos a la planxa. Peixos al forn. Peixos guisats i amb salsa (I). Peixos guisats i amb salsa (II)Entrants de peix (I). Entrants de peix (II). Elaboracions de bacallà en salaó (I). Elaboracions de bacallà en salaó (II). Elaboracions de bacallà en salaó (III).

 

El marisc. Les famílies de marisc. Com reconèixer la frescor del marisc. Els millors mesos per comprar marisc. Com netejar-lo. Com coure’l. Al·lèrgies i intoxicacions per ingesta de marisc.

Les receptes de crustacis. Receptes de mol·luscs amb closca. Receptes de mol·luscs sense closca. Preparacions mar i muntanya. Ceviches.