Arayes de formatge amb condiments (plat típic de la cuina àrab) – Fotografia original de BeCeeNe


* Les entrades s’enllacen a mida que es pugen els continguts.

 

Els aliats de la nostra cuina. Una història entre picant i aromàtica. Plantes per a tots els gustos. Les espècies i plantes aromàtiques una a una.

Condiments preparats. Barreges clàssiques. Altres barreges d’herbes i espècies. Salses picants i condimentades. Especialitats japoneses. No hi ha vinagretes sense ells: l’oli i el vinagre. Els olis comestibles: L’oli d’oliva. Altres olis comestibles. Olis aromatitzants. Els vinagres més comuns. La sal: varietats més conegudes.

Els làctics. Productes derivats.

Els greixos comestibles.Els greixos més coneguts.

Els endolcidors. El sucre. Principals sucres comercialitzats. La mel. Tipus de mel.

Preparats internacionals. Productes en forma de pasta.

Les receptes. Sopes i potatges. Entrants i segons plats. Postres.