Brotxeta de rap amb verdures – Fotografia original de BeCeeNe


* Les entrades s’enllacen a mida que es pugen els continguts.

 

Excel·lències culinàries per a ocasions especials. Quan la finalitat és entretenir la gana. Els entrants actuals. Parem taula.

Pastes, mantegues i mussolines. Ingredients per untar. L’elaboració de pastes, mantegues i mussolines. Les receptes

Canapès. Els canapès clàssics: capes de les que consta un canapè. Presentacions. Quantitat per comensal. Algunes puntualitzacions. Varietats de canapès. Les receptes.

Carpaccios i tàrtars. Què són i com es preparen. Les receptes.

Tapes i preparacions fredes. Què hi tenim a la despensa? Les receptes.

Fondues. Procedència de les fondues. Per a quan una fondue?. Variants de fondues. Utensilis necessaris. Consideracions en la preparació de fondues de formatge. Consideracions en la preparació de fondues d’oli. Consideracions en la preparació de fondues de caldo. Consideracions en la preparació de fondues de xocolata. Les receptes.

Fregits. Què vol dir fregir. Les receptes (fregits en general). Croquetes. etc.

Cassoletes i platets. Què són les tapes Les receptes.

Composicions cuinades servides en porcions. Característiques generals. Les receptes:  terrines, patés, timbals, etc.