Peus de porc amb botifarró – Fotografia original de BeCeeNe


* Les entrades s’enllacen a mida que es pugen els continguts.

 

Les carns. Divisió de les carns. Els principals animals d’escorxador – Divisió de les peces. Principals animals de granja. La carn de caça. Descripció d’algunes peces. L’elecció de les carns: criteris de qualitat. Com determinar la frescor i l’edat de l’animal de caça. Preparació de les carns abans del cuinat. La funció del forn i el microones en el cuinat de les carns. Carns a la planxa, brasa o barbacoa.

Les receptes. Receptes de carn d’aplicació general. Receptes de vedella i bou. Receptes de be. Receptes de porc. Receptes de pollastre i ànec. Receptes de conill. Receptes d’animals de caça. Receptes elaborades amb carn picada. Receptes generals per a carns repletes.

 

Què són els embotits i com els classifiquem. Els embotits: casolans o industrials?

Les receptes

 

Les menudalles. Preparació abans del cuinat: càlcul de pes per persona.

Les receptes. Receptes de fetge, ronyons, tripa, llengua, etc.